Contact

Om je snel van dienst te kunnen zijn vind je hier alle contactgegevens op één pagina. Onze medewerkers helpen je graag verder.


Luc Willemijns
Luc Willemijns
Hoofdredacteur
luw@dVO.be
Tim Willemijns
Tim Willemijns
Marketing & Sales
tiw@dVO.be
Lieven September
Lieven September
Marketing & Sales Director
lis@dVO.be
Karine Dossche
Karine Dossche
Administratie
kad@dVO.be
Linda Van de Ginste
Linda Van de Ginste
Abonnementen
liv@dVO.be


Redactie

Heeft u vragen of suggesties voor de redactie van dVO? Contacteer ons via onderstaand formulier. U kan de redactie ook rechtstreeks contacteren via redactie@dVO.be.

Uw naam*:
E-mail*:
Telefoon:
Bedrijf:
Functie:
Uw bericht:

Adverteer

Wij bekijken graag met u wat de meest geschikte manier is om maximaal rendement te halen uit het dVO-netwerk en hoe met de dVO doelgroep te connecteren. Laat een bericht achter of neem rechtstreeks contact op met onze commerciële medewerkers of ontdek alvast onze formules.

Uw naam*:
E-mail*:
Telefoon:
Bedrijf:
Functie:
Uw bericht:

Diensten

Wil je bekender worden bij ondernemers en vaker in beeld komen, kom dan via het dVO sales-team te weten hoe je dat het beste doet.

dVO wil duurzame relaties opbouwen en zijn kennis over B2B en communicatie graag met je delen.

dVO streeft naar een duurzame manier van communiceren en gelooft in de voordelen van regelmatig aanwezig zijn met de juiste boodschap bij de juiste doelgroep.

We kunnen je helpen een verhaal te vertellen aan ondernemers en hoe je dat duurzaam doet. Zo verbeter je je klantenrelaties, verhoog je je imago en vertrouwen bij potentiële klanten.

Daarnaast bieden we ook oplossingen voor lead-generatie en verwijzen we je graag door naar andere specialisten, waarmee we zelf samenwerken.

Diensten die dVO aanbiedt aan bedrijven:

  • Content marketing en advies
  • Reclame-boodschappen verspreiden bij een B2B-publiek
  • Kwalitatieve lead-generatie
  • Nieuwsbrieven uitwerken

Heb je een vraag over onze diensten of over B2B-communicatie, contacteer ons via onderstaand formulier of rechtstreeks via info@dVO.be

Uw naam*:
E-mail*:
Telefoon:
Bedrijf:
Functie:
Uw bericht:

Meewerken aan content

Vertrouwen staat centraal in elke persoonlijke en zakelijke relatie. dVO is ervan overtuigd dat communiceren en kennis delen bijdragen tot een beter imago en een sterkere vertrouwensrelatie. Dat leidt tot meer. Hoe? Door content en kennis te delen en verspreiden. Kortom: door op de juiste manier te communiceren.

Wil je je profileren als specialist? Dan is een content marketing-aanpak ideaal voor jou. Heb je hierover een bepaalde vraag, contacteer ons via onderstaand formulier of rechtstreeks via info@dVO.be.

Uw naam*:
E-mail*:
Telefoon:
Bedrijf:
Functie:
Uw bericht:

Netwerk

Geniet van de kracht van dVO: kom in contact met andere ondernemers, deel kennis en blijf up-to-date. Wordt vandaag nog lid van het dVO-netwerk.

Ga naar registreren voor Netwerk

dVO wil een kwalitatief netwerk opzetten rond kennis en ervaring. Om de kwaliteit te borgen waakt dVO over de boodschappen die verspreid worden in of vanuit de netwerk.

Heb je een bepaalde vraag over het netwerk, contacteer ons via onderstaand formulier. Of neem rechtstreeks contact met de netwerk-manager. via netwerk@dVO.be.

Uw naam*:
E-mail*:
Telefoon:
Bedrijf:
Functie:
Uw bericht:

Abonneer

  • U ontvang nog geen dVO-krant in uw bedrijf of u wenst een extra exemplaar te ontvangen op hetzelfde adres?
  • U wenst uw gewijzigde adresgegevens door te geven?

Ga naar Abonneer