Coffral werkt enkel nog met digitale dossiers, die her en der consulteerbaar zijn dankzij Corsa ECM

Coffral is een verhuurbedrijf van bekistings-, ondersteunings- en beveiligingsmaterialen met vestigingen over gans Europa, waaronder België en Nederland. Coffral levert aan bouwbedrijven die vaak op grote bekende projecten werken (waaronder Disneyland).

Door de enorme groei van het bedrijf werden verbouwingen noodzakelijk en voor de directie was dit ook het ideale moment om te starten met het elektronisch beheer van hun verhuurdossiers. Deze dossiers bestaan uit verschillende documentsoorten zoals offertes, leverbonnen, contracten, maar ook belangrijke CADCAM-tekeningen en andere schetsen, die vandaag de dag manueel in de fysieke dossiers worden toegevoegd.

Dankzij Corsa ECM zullen de fysieke documenten gescand worden en toegevoegd worden aan het elektronische dossier. Digitale bestanden en documenten zullen dan weer geïmporteerd worden in Corsa.

Het centrale beheer van documenten en dossiers laat gebruikers toe om van thuis uit, van bij klanten, in de operationele zetel in Grimbergen of de administratieve vestiging in Maldegem alle informatie op een beveiligde manier te consulteren

Vermits Corsa een open toepassing is die eenvoudig te integreren is met andere applicaties, zullen de digitale dossiers voortaan ook rechtstreeks vanuit het Coffral ERP-systeem beschikbaar zijn. Een hele verbetering!