Nieuwe DIMASYS 2010 komt uit in 2 varianten: Workgroup en Enterprise Edition

Eind oktober werd de nieuwe versie van Dimasys officieel gereleased, en het wordt niet “zomaar” een aankondiging. Dimasys 2010 koppelt immers nieuwe functionaliteiten aan een nieuwe user interface waardoor de “Look & Feel” drastisch wordt vernieuwd. Om die dynamiek verder te onderstrepen krijgt het bekende ERP-systeem een nieuwe naam EN nieuw logo.

Infomat bood bedrijven voordien 2 ERP-systemen aan onder de namen Dimasys en Ypsos Business. Deze gaan vanaf deze release door het leven als DIMASYS/ENT (Enterprise Edition) en DIMASYS/WKG (Workgroup Edition) waarbij deze laatste de nieuwe naam van YPSOS Business wordt. Meer eenduidigheid, meer transparantie en een naadloos doorgroeipad voor elke KMO/MKB.

DIMASYS/WKG is HET ERP-pakket voor de KMO/MKB markt tot 15 gebruikers dat bedrijven via een versneld implementatieplan toelaat om snel en tegen een voordelige prijs live te gaan. Het wil niets minder dan het meest uitgebreide pakket zijn in dat marktsegment. Niet voor niets kreeg het onder zijn vorige naam van Computer Magazine Corporate de Award van “beste ERP-oplossing van 2010”.

DIMASYS/ENT van zijn kant is van A tot Z opgebouwd uit “à la carte” modules en biedt een nog uitgebreidere functionaliteit aan. Dankzij de 100% dezelfde user interface als de Workgroup Edition zullen gebruikers bij een eventuele overgang noch conversie noch opleiding nodig hebben. Beide versies richten zich op distributieondernemingen (klassieke groothandels en retailbedrijven) of groothandels met toegevoegde waarde op vlak van service en maintenance, WMS of productieactiviteiten.
De première rond de inhoudelijke nieuwigheden wordt voorbehouden aan de bestaande gebruikers die op 27 oktober tijdens eens grote klantenpresentatie in het Huis van de Toekomst (kan het toepasselijker?) kennis kunnen maken met de nieuwe versie. De Look & Feel van zijn kant zal door de gebruiker zelf kunnen aangepast worden aan zijn eigen Windows, Office of Outlook versie en haakt in op Microsoft 2010. Onderstaande schermafdruk licht een tipje van de sluier.

Zowel de verkoop, inkoop als service module bevatten belangrijke nieuwigheden, maar meer dan ooit zal DIMASYS 2010 de verschillende aspecten binnen de moderne bedrijfsvoering afdekken. In de applicatie worden bijkomende functionaliteiten geïntegreerd zoals e-commerce en e-supply, electronic document management, messaging & alerting en business intelligence. Voorheen gold het functionaliteiten die vooral voor grote ondernemingen waren voorbestemd, maar die nu in voorverpakte vorm ter beschikking van het brede KMO/MKB segment worden gesteld. De nieuwe versie van Dimasys gaat een behoorlijk eind verder dan wat de markt voorheen als ERP-oplossing beschouwde.

Zin om dat even te toetsen aan uw visie over uw bedrijf? Maak dan vrijblijvend kennis met DIMASYS/ENT of DIMASYS/WKG via www.infomat.eu