Clabots verwent klanten met gloednieuwe DIMASYS e-Shop

In mei ging Clabots live met een volledig nieuwe geïntegreerde e-commerce site van Infomat. De corporate website gaat naadloos over in het professionele gedeelte qua vormgeving en stijl . Eénmaal ingelogd als professional is alles gericht op duidelijkheid, leesbaarheid, snelheid en correcte informatie... je zou je als klant voor minder verwend voelen!


DIM@SHOP, de e-commerce module van DIMASYS, maakt gebruik van de recentste .NET technologie en is standaard volledig geïntegreerd met de achterliggende ERP-modules.

Zo is de online cataloog makkelijk te onderhouden vanuit de stambestanden van DIMASYS en kan je zelf instellen welke informatie je ter beschikking stelt op het web: prijsinformatie, staffelprijzen , kortingen, voorraadgegevens, statusveranderingen van orders, ...

Voor de cataloog koos Clabots niet enkel voor de boomstructuur, maar eveneens voor het grafisch voorstellen van de groepen in het middenpaneel.

Elke geregistreerde klant ziet ook zijn exacte individuele condities bij Clabots alsook de voorraad en de verdeling ervan over de verschillende winkels.

Bij artikels kan alle gewenste detailinformatie getoond worden, zoals uiteraard foto’s, maar ook technische gegevens, manuals, brochures, accessoires en alternatieven.

Elke klant, nee zelfs elke gebruiker bij de klant, kan uit de tienduizenden aanwezige artikels zelf zijn favoriete artikellijst samenstellen wat het bestellen alleen maar sneller en makkelijker maakt.

Naast technische artikels zoals machines, gereedschappen, enz. biedt Clabots ook heel wat PBM (Persoonlijke BeschermingsMiddelen) artikels,  en ook op dat vlak zorgt DIM@SHOP voor een mooie voorstelling van de maatartikels.

Alles wat de klant registreert via de e-commerce (offerteaanvragen of orders) wordt  automatisch en in real time geregistreerd in DIMASYS ERP, dus geen dubbele ingaves, geen export-import, geen wachttijden ... Op en top integratie voor een perfecte service aan de eindklant!

DIM@SHOP is een standaardproduct met heel wat out-of-the-box functionaliteit, maar biedt bovendien heel wat aanpassingsmogelijkheden qua vormgeving, skin en inhoud.

Zo kan je al klant zelf pagina’s bijmaken, banners maken, content toevoegen,...