Infomat zet opmars in de elektrotechnische branche verder

Gesponserde inhoud

De elektrotechnische groothandel ELECTRIC uit Anderlecht is wat je een ’Huis van Traditie’ zou kunnen noemen aangezien het sinds 1883 bestaat en sindsdien een belangrijke toeleverancier is van elektriciteitsartikelen aan installateurs en andere bedrijven. Met 9 verkooppunten over heel België is het in zijn sector één van de meest toonaangevende bedrijven op de markt.

Meer dan een jaar geleden startte afgevaardigd bestuurder Alain De Vos met zijn management team de zoektocht naar een geschikte ERP-oplossing die het intern gebouwde maatwerk kon vervangen.

Uiteindelijk werd DIMASYS|ENT als beste pakket overgehouden.

“Het was een lange en intensieve zoektocht met tal van productpresentaties, waarbij DIMASYS met zijn talrijke referenties in onze branche de beste troeven kon voorleggen. Naast de puur branche-specifieke functies zoals koperkoersen, opvolging van haspels, Bellidic, e.a. die DIMASYS standaard biedt, waren ook het interfilialenverkeer en -transacties, de voorraad- en inkoopoptimalisatie en het toonbankgedeelte belangrijke elementen bij onze keuze”, aldus Alain De Vos.

2011 wordt dan ook een belangrijk jaar voor Electric want de implementatie zal een grote impact hebben op de werking en de toekomst van het bedrijf.

DIMASYS bouwt hiermee verder aan zijn vooraanstaande rol in de wereld van de elektrotechnische groothandels.