Sealtech & Euregio Hydraulics

Nieuwe Dimasys-gebruikers (Gesponserde inhoud)

In de gemeente Eynatten, vlakbij het drielandenpunt, tussen Eupen (BE) en Aachen (DUI), en dus met een zeer strategische ligging, bevinden zich de firma’s SEALTECH sa en EUREGIO HYDRAULICS sa. Beide bedrijven beslisten in het voorjaar van 2012 om met Infomat en haar ERP-toepassing DIMASYS|ENT in zee te gaan.

Met een magazijn met 20.000 verschillende soorten artikelen, mag Sealtech zich terecht Europees marktleider noemen op het gebied van hydraulische afdichtingen.

Euregio Hydraulics, heeft zich gespecialiseerd in de toelevering van allerhande hydraulische accesoires: dit gaat van simpele aansluitingsonderdelen tot complexe hydraulische systemen.

Beide bedrijven hebben ondertussen een 30-tal jaren ervaring, maar werkten tot voor kort nog met AS400 om alles in goede processen te laten lopen.  Daarop bundelden ze hun krachten en gingen ze samen op zoek naar een nieuw systeem dat aan hun hedendaagse behoeften kon voldoen.

Dankzij DIMASYS|ENT ERP, wordt binnenkort ondermeer het scannen van inkomende en uitgaande goederen kinderspel en krijgen de professionele klanten een uitgebreide webshop ter beschikking, die automatisch geïntegreerd is met het ERP-systeem. 

Het volledige traject wordt een uitdaging, die zowel Infomat als de beide partners met plezier aangaan.