I-Ticket vertegenwoordigt Nederlands consultancy-bureau

I-Ticket B.V.B.A. (Lokeren) neemt in België de vertegenwoordiging op van het Nederlandse consulting-bureau Business Openers (Nieuwegein). Business Openers tekent voor de begeleiding van bedrijven bij de uitbouw van een sterke merknaam. Bewezen is dat bedrijven succesvoller zijn indien ze werken vanuit dat wat hen uniek maakt, met name hun identiteit en overtuiging, ofwel hun merk. Business Openers ontwikkelde een aantal actiegerichte modellen ter ondersteuning van merkpositionering. Zo helpt de BrandPositioner(R) het archetype van het bedrijf te bepalen. Het Brandhouse(R)-model vat dan weer het merk samen op een visuele manier, zodat het door iedereen direct wordt begrepen en als intern kompas kan worden gebruikt.

Voorts ontwikkelde het consulting-bureau verschillende methodieken om de specifieke waarden voor een bedrijf te bepalen en de medewerkers erbij te betrekken.

Business Openers biedt rond internal branding en het ontwikkelen van interne communicatie vanuit de merk en de bedrijfswaarden ook workshops en trainingen aan.

De Belgische kantoren van Business Openers bevinden zich te 9160 Lokeren, Naastveldstraat 156. Telefoon: 09/328.64.88 of www.businessopeners.be.