Deloitte huurt "Gateway"

Deloitte heeft een huurovereenkomst voor lange termijn gesloten voor de ingebruikname van het kantoorpand "Gateway". Codic en Immobel zullen het "Gateway"-project in Zaventem samen ontwikkelen op de site van de oude luchthaventerminal. De bedrijfsconsultant zal het volledige gebouw, dat rond een indrukwekkend atrium wordt opgetrokken, in gebruik nemen. Het "Gateway"-project voorziet in de volledige herontwikkeling van de vroegere kantoren naast de oude terminal.

Voorheen waren onder meer Sabena, de vroegere Regie der Luchtwegen alsook een deel van BIAC en Belgcontrol, in dit U-vormig complex gehuisvest. De renovatie-operatie zal het nu nog lege kantoorgebouw met de huidige terminal van de luchthaven verbinden.

De herontwikkeling voorziet eveneens in de toevoeging van een bijkomende vleugel om van de U-vorm een gesloten efficiënter geheel te maken. De nieuwe kantoorruimte zal aan 2.000 medewerkers plaats kunnen bieden. "Gateway" is in wezen de eerste stap in de ontwikkeling van zo'n 400.000 m² grote "Airport Village".

Meer info: 02/600.60.00 of www.deloitte.com.

Meer sectornieuws

Agenda