Commvault lanceert nieuwe on-line opleidingsdiensten

Datamanagement-specialist CommVault (Benelux), ontwikkelaar van de Simpana software-modules, lanceert zijn nieuwe Customer Education Services-programma.

Het nieuwe programma voorziet in een intuïtief opleidingssysteem met op maat gemaakte gebruikerstraining en toegang tot nieuwe on-line trainingen. Deze zijn ontwikkeld om de productiviteit bij de klanten te verhogen en hen het maximale uit hun Simpana® software-investering te laten halen. De nieuwe diensten op vlak van klantentrainingen en certificeringen zijn het resultaat van onderzoek en gesprekken met klanten, partners en deskundigen in de sector.

Het nieuwe Learning Management System Education Advantage-portaal is in staat om de vorderingen van iedere deelnemer volledig te volgen en te beheren. Het uitgebreide, op rollen gebaseerde lesprogramma omvat nieuwe, web-gebaseerde en door virtuele instructeurs geleide cursussen. Deze vullen de traditionele klassikale trainingen aan en zijn toegankelijk via desktops, laptops en mobiele apparaten.

Voorts lanceert Commvault Education Services een maandelijkse "Ask the Educator"-webinar.

Meer info: 00-31/30.711.7200 of www.commvault.com.