Netherlocks Safety Systems

(Gesponserde inhoud)

Het internationaal opererend bedrijf, dat gevestigd is in Alphen a/d Rijn, is een premium leverancier van industriële kleppen en veiligheidsoplossingen zoals sloten, ventiel positie-indicatoren, gedeeltelijke slag-testapparaten en draagbare pneumatische aandrijvingen.

Een specialist in zijn vakgebied, waarbij de producten gebruikt worden door de meeste eindgebruikers in de olie- en gas industrie. Veelal worden de producten van Netherlocks als de industriestandaard gezien, waarbij de grootste kracht, het verstrekken van eenvoudige en betrouwbare oplossingen op maat is.

Een van de belangrijkste doelstellingen van het bedrijf is om betrouwbare producten te leveren welke bijdragen aan veilige werkomgevingen in de hele wereld.

“Wij zijn van mening dat veiligheid een factor van groot belang is. Een veilige werkomgeving redt levens, voorkomt ongevallen op de werkvloer en zorgt voor het juiste gebruik van dure apparatuur en elimineert het morsen van vloeistoffen.”

Alle producten worden vervaardigd in de eigen werkplaats en met ervaren servicemonteurs worden veilige werkomgevingen ingericht.

Door het internationale karakter van Netherlocks, werd de nood aan een goed werkend CRM systeem alsmaar groter. De complexe relatie welke kan ontstaan in een project met eindgebruikers, contractors, agenten en sales vertegenwoordigers, moet te allen tijde overzichtelijk en inzichtelijk blijven. Juist alle informatie, welke tijdens het sales traject vergaard wordt, moet simpel verwerkt kunnen worden zodat alle collega’s exact kunnen inzien wat de status is van een project en wat er speelt.

Na een intensieve zoektocht viel de keuze op genesisWorld CRM. Met name de flexibiliteit van de software sprak aan. Kinderlijk eenvoudig kan iedere projectstructuur worden ingericht zoals men dit zou willen. Daarnaast levert de standaard functionaliteit van genesisWorld op het gebied van Relatiebeheer, Verkoopskansen en Projectenbeheer ruim voldoende mogelijkheden voor Netherlocks.

In het bijzonder biedt genesisWorld de mogelijkheid om naast de standaard mobiele toepassingen (iPad, iPhone, Android) ook te kunnen communiceren met Blackberry, de standaard waar Netherlocks wereldwijd mee werkt.

Inmiddels is het project in volle vaart gestart en na de eerste analyses wordt men, met voortschrijdend inzicht, meer en meer enthousiast over de mogelijkheden welke genesisWorld biedt. De interne werkprocessen worden gestroomlijnd en procedures worden aangepast. En dit is nog maar fase 1, de interne organisatie.

Op termijn wordt de informatie van de projecten op een eigen ‘portaal’ ontsloten, zodat Netherlocks zelf kan bepalen welke klanten of agenten de relevante informatie te zien zullen krijgen, maar dat is toekomst. Het streven is om voor het einde van dit jaar live te gaan.