IQUILA FOOD FAMILY implementeert genesisWorld

(Gesponserde inhoud)

IQUILA FOOD FAMILY is een overkoepelende verkoopsorganisatie opgericht door 9 voedingsproductiebedrijven waaronder bekende namen als BREYDEL, GOLDMEAT en CHICKEN MASTERS.

Aangezien deze 3 productiebedrijven complementair aan elkaar zijn, ze dezelfde type klanten en publiek hebben, hebben zij besloten om hun commerciële krachten naar de eindklanten (beenhouwers, restaurants, delicatesse zaken, ...) te bundelen.

Om het commerciële team te ondersteunen en professioneel uit te rusten werd een onderzoek gestart naar het CRM pakket dat het best aansluit bij hun verwachtingen, waarbij “eenvoud in gebruik” en “mobiliteit” 2 sleutelcriteria vormden.

Op dat laatste vlak heeft genesisWorld heel wat troeven in handen voor zowat elk device dat op de markt in gebruik is. Binnen Iquila Food Family wil men de verkopers uitrusten met  iPad- tablets zodat zij tijdens hun klantenbezoek hierop al de klant- en dossierinformatie in één oogopslag kunnen bekijken  (wie is de klant precies, informatie over de contactpersoon, bij welke vleesgroothandel koopt hij normaal en welke producten koopt hij aan, ...).

Ook moet het verkoopteam regelmatig een order kunnen noteren bij de klant, die dan via het CRM systeem doorgestuurd wordt naar de drie productiebedrijven.

Op basis van de evaluatie van de functionaliteiten enerzijds, en het gebruiksgemak en de mobiele troeven anderzijds lag genesisWorld CRM in het bovenste laatje. Voeg daarbij de gepersonaliseerde presentatie en de keuze was snel gemaakt.

Voortaan voegen we aan elke Breydelham een vleugje genesisWorld toe....