Jocon helpt bloeibedrijven groeipotentieel te ontginnen

Jochen Bessemans, ex-Race Productions, Voka en RCA, heeft met Jocon een adviesbureau opgericht dat zich toespitst op groeibedrijven, inzonderheid in Limburg.

Uitgaand van het ontwikkelingspotentieel van elk bedrijf en iedere organisatie, ontwikkelde Jocon een systematiek die vertrekt vanuit de essentie en sterktes van de organisatie: de levensbloem van bloeibedrijven. Bessemans omschrijft zichzelf derhalve als bedrijfsbotanicus, gespecialiseerd in groeibedrijven.

Jocon distantieert zich van grote theorieën en probleemanalyses. Het bedrijf positioneert zich veeleer als facilitator, raadsman, klankbord, adviseur en vertrouwenspersoon dan als consultant. Doelstelling is niet te zeggen hoe men de zaken moet aanpakken, maar bedrijfsleider en medewerkers te helpen ontdekken wat best werkt om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Jocon sloot intussen partnerships met Soulution Coaching (training voor persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en innerlijk leiderschap) en Salesbox (training commerciële vaardigheden).

Meer info: 0476/84.57.67 of www.bloeibedrijven.be.