Ook ETIM-specificaties voorzien in nieuwe DIMASYS-versie

(Gesponserde inhoud)

Het was een vaak gehoorde vraag vanuit Infomat's grote klantenbasis in de elektrotechnische wereld om de technische ETIM-specificaties te voorzien binnen DIMASYS en bij uitbreiding binnen de DIMASYS e-Commerce.

Nog even ter verduidelijking: ETIM biedt een open standaard voor het ondubbelzinnig groeperen en het uniform toekennen van technische specificaties aan artikels in de installatiewereld. De ETIM-classificatie gebruikt productklassen, eigenschappen, waarde en synoniemen zodat het eenvoudig wordt een product te vinden en te vergelijken. Leveranciers/fabrikanten leveren de artikelbestanden aan met de ETIM-specificaties, en voorzien hiervan een regelmatige update.

De ETIM-specificacties worden in DIMASYS ingelezen in de artikelfiches (aparte button)  en kunnen op verschillende plaatsen  (vb. order entry, offerte-ingave) opgevraagd worden.

In een tweede fase wordt de zoekmotor voorzien voor het zoeken naar producten op basis van deze specificaties en wordt de functionaliteit uitgebouwd in de webshop.

Voor meer info en/of presentatie, neem even contact met Infomat of stuur een e-mail aan sales@infomat.eu.