DIMASYS nu ook standaard met EZ-Base link

(Gesponserde inhoud)

Verrijk uw artikeldata automatisch met juiste omschrijvingen, technische specificaties, foto's... Een catalogus is voor veel ondernemingen een belangrijk verkoopinstrument, maar tegelijkertijd een hels karwei in opbouw en onderhoud.

Voor de technische groothandel geldt dat in het bijzonder vanwege de enorme omvang van het assortiment. Juist deze omvang bemoeilijkt het maken van catalogi voor individuele groothandels.
De ontwikkelingen in de ICT-wereld op het gebied van databases en contentmanagementsystemen bieden grote mogelijkheden voor de branche. De inkooporganisaties Ferney Group, Menouquin, Transferro en Zevij-Necomij hebben besloten om één centrale productendatabase te ontwikkelen, genaamd EZ-base.

EZ-base (spreek uit "easy-base") is een webbased platform waarbij vraag en aanbod in de gereedschappen- en ijzerwarenbranche samenkomen. Binnenkort zal dit platform ook beschikbaar zijn voor de hele bouwwereld. De database heeft een representatief aanbod van de meest prominente leveranciers binnen de branche. Gebruikersvriendelijk en eenvoudig te beheren door de leverancier en op te vragen door de gebruikers.

Een innovatieve informatiebron voor vele toepassingen, zoals het samenstellen van catalogi, brochures, offertes maar ook voor het opzetten van webshops, prijslijsten en koppelingen met inkoopbestelsystemen.

DIMASYS|ERP (zowel de workgroup als enterprise-versie) beschikt vandaag over de EZ-Base Link waarbij de door u geselecteerde artikels uit de DIMASYS-database, 's nachts worden geëxporteerd en naar EZ-Base gestuurd, en men 's morgens deze data "verrijkt" (basisprijs, alternatieven en toebehoren, objecten zoals foto's en technische fiches, commerciële teksten) terug krijgt om te importeren in DIMASYS.

Heel wat tijd en werk bespaard voor u omdat EZ-Base de data van de diverse fabrikanten en leveranciers uniformiseert en u in 1 update-slag tienduizenden artikels in de ERP database bijwerkt en klaar bent voor het opzetten van een webshop.

Onze klanten in de branche zijn in elk geval razend enthousiast over dit bijkomend voordeel binnen DIMASYS!