ClearFacts biedt accountants, fiduciaires en boekhouders on-line platform

Start-up ClearFacts B.V.B.A. (Hoevenen) biedt accountants, fiduciaires en boekhoudkantoren een on-line platform waarmee ze, zonder zware investeringen, hun dienstenpakket kunnen uitbreiden. Dankzij de software van Clearfacts kan de documentenstroom van klanten snel worden ingelezen en verwerkt, waardoor kerncijfers heel snel beschikbaar zijn.

De klant-ondernemer kan via het portaal op het dashboard inloggen en overal de boekhouding van zijn zaak opvolgen. Hij kan openstaande posten en dagboeken raadplegen, rapporten trekken en kerncijfers opvragen. Het dashboard is visueel erg overzichtelijk en biedt in één oogopslag de nodige indicatoren of knipperlichten.

Het modulair opgebouwde ClearFacts is complementair met de meeste boekhoudapplicaties en DMS-systemen. De accountant kan zelf bepalen wie van zijn klanten hij activeert op het platform en welke configuratie hij daarbij wenst te hanteren. Het is overigens de accountant die waakt over het annoteren, hij behoudt de volledige verantwoordelijkheid.

De ClearFacts-software werd dit voorjaar gelanceerd. Inmiddels worden enkele honderden dossiers door accountants in ClearFacts beheerd.

Meer info: 0477/59.74.15 of www.clearfacts.be.