FIT opnieuw op zoek naar exportkampioenen

Met de “Leeuw van de Export” bekroont Flanders Investment & Trade jaarlijks de twee Vlaamse bedrijven met het mooiste exportpalmares. Doe mee met deze twaalfde editie en stap in de leeuwensporen van HMTS uit Mechelen en Agristo uit Harelbeke. Er worden twee Leeuwen uitgereikt. Eén in de categorie bedrijven die maximaal 49 medewerkers terwerk stellen en één in de categorie bedrijven met 50 of meer medewerkers.

Deze prestigieuze award kan een unieke bekroning worden voor al uw medewerkers, aandeelhouders, partners en stakeholders. Als winnaar pikt u bovendien heel wat “free publicity” en positieve media-aandacht mee. Zo maakt een “Leeuw van de Export” uw organisatie nóg aantrekkelijker in de strijd om talent, dit zowel in binnen- als buitenland. Winnaars zijn unaniem: deze prijs geeft heel het bedrijf een “boost”.

Het leeuwendeel van de job - uw exportinspanningen - heeft u al achter de rug. Het loont de moeite om uw dossier in te dienen. Niet alleen voor de award. Heel wat deelnemers ervaren alleen al de samenstelling van een dossier als een leerrijk en lonend project.

Alle praktische informatie vindt u op www.leeuwvandeexport.be . Daar kan u zich ook inschrijven of FIT op het spoor van andere exportkampioenen zetten.

Meer sectornieuws

Agenda