KBC Autolease opent nieuw remarketing-gebouw

KBC Autolease N.V. (Leuven), onderdeel van KBC Groep, heeft in Londerzeel een nieuw remarketing-gebouw ingehuldigd. Het gaat om een nagelnieuwe parkeertoren van vier verdiepingen.

Via zijn remarketing-afdeling vindt KBC Autolease jaarlijks nieuwe eigenaars voor ruim 11.000 leasing-auto's die einde contract zijn. Het merendeel van de wagens - zo'n 85% - gaat onder de hamer op een professionele autoveiling.

Maar ook particulieren en bestuurders van KBC Autolease kopen er hun tweedehandswagen. Voortaan gebeurt dit in de multifunctionele parkeertoren in Londerzeel die plaats biedt aan 1.000 tweedehandse leasing-wagens. Voertuigen die er worden verkocht krijgen een grondige check-up.

Het nieuwe gebouw is derhalve toegerust met moderne reparatie- en onderhoudsruimtes én een eco-carwash. Het pand is overigens al ingericht met het oog op de re-marketing in de toekomst van elektrische auto's en tweewielers.

Het nieuwe remarketing-centrum van KBC Autolease bevindt zich te 1840 Londerzeel, Ambachtsstraat 10. Telefoon: 052/31.70.10. Telefax: 052/31.70.15. URL: http://www.kbcautolease.be.