Procap wijzigt benaming in United Caps

Procap, Europees producent van plastic doppen en sluitsystemen voor de food- en non-food industrie met hoofkantoor in het Groothertogdom Luxemburg (Wiltz), wijzigt zijn vennootschapsbenaming in United Caps. De nieuwe naam staat synoniem voor de internationale groei-ambities van het bedrijf en is tevens het voorlopig sluitstuk van een omvangrijk investeringsprogramma.

Onlangs werd onder meer zowat 10 miljoen geïnvesteerd in de productie-eenheid van Hoboken, waardoor de capaciteit meer dan verdubbeld werd. Dat zal United Caps Hoboken op korte termijn, dankzij twee nieuwe belangrijke opdrachten, een meeromzet van 3 miljoen euro opleveren.

United Caps heeft voorts productie-eenheden in Wiltz (Luxemburg), Messia (Frankrijk), Spanje (Llagostera), Duna (Hongarije), Wicklow (Ierland) en Schwerin (Duitsland). Vorig jaar boekte de groep een omzet van 116 miljoen euro. Op middellange termijn wil het bedrijf snel naar 145 miljoen euro doorgroeien.

United Caps Hoboken N.V. is gevestigd te 2660 Hoboken, Schroeilaan 15. Telefoon: 03/830.40.00. Telefax: 03/830.48.49. URL: http://www.unitedcaps.com.