Kreskado lanceert on-line dagelijkse groeitip voor start-ups

Kreskado, een samenwerking tussen advocatenkantoor NautaDutilh, IT-consultancy-bedrijf entrust-groep, en de accountancy-experten van aternio, informeert start-ups en scale-ups tot 8 december aanstaande via sociale media.

Gratis juridische templates vervolledigen het reeds beschikbare dienstenpakket. De tips worden verspreid via Twitter. Starters kunnen daarnaast ook gratis 25 juridische templates downloaden. Zo kunnen ze vlot hun eigen DNA of cookie policy opstellen of standaardnotulen voor een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering creëren. Naast de dagelijkse tips en gratis templates kunnen starters en groeibedrijven ook genieten van een gunsttarief voor juridische diensten.

Het in 2014 gelanceerde Kreskado-platform wordt alsmaar verder uitgebreid. Er worden verschillende tools aangeboden, zoals een berekenings-tool die aangeeft wat het effect is van extra kapitaal in het bedrijf en de zogenaamde verwatering. Bovendien is er ook een verklarende woordenlijst (beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels) om de ondernemers bekend te maken met de belangrijkste sleutelwoorden en verklaringen die in zakelijke documenten voorkomen.

Meer info: http://www.kreskado.be.