Securex legt nieuwe driejarige groeistrategie neer

HR-dienstverlener Securex legt een ambitieuze driejarige groeistrategie neer. Zo opende het bedrijf in augustus een vestiging in Kinshasa die zich toespitst op consultancy rond HR en welzijn ten behoeve van filialen van multinationale bedrijven. Indien het pilootproject succesvol blijkt, zal het initiatief ook worden opgestart in andere Afrikaanse landen (Marokko, Ethiopië en Zuid-Afrika).

Inmiddels raakt de zowat een jaar terug opgerichte internationale payroll-hub in Leuven op kruissnelheid. De nieuwe hub spitst zich toon op payrolling-activiteiten voor Europese KMO's. Die dienst wordt inmiddels in eigen beheer verzorgd in België, Luxemburg, Frankrijk en Nederland. In Groot-Brittannië en Spanje wordt met partners gewerkt. In Italië wordt de dienstverlening eerlang opgestart, terwijl in Duitsland naar een partner wordt gezocht.

Voorts wordt ook de internationale samenwerking met strategisch partner NGA verder uitgediept. Securex mikt dit jaar op een omzet van 260 miljoen euro. Ambitie is tegen 2018 naar 300 miljoen euro door te stoten.

Meer info: 02/729.92.85 of http://www.securex.be.