Flex office-specialist Tribes opent eerste vestiging in België

Het Nederlandse Tribes, aanbieder van flexibele werkplaatsen met inspirerende faciliteiten, heeft in België een allereerste vestiging geopend, met name in het Louiza Center in Brussel. Het beschikt er over 16.204 m².

Naast inspirerende werkplekken, biedt Tribes nog tal van andere faciliteiten die inspelen op de noden van de moderne, internationale zakenmens ("plug & play"-ICT, stomerijdiensten, gezonde voeding, pakketdiensten, fitness, restaurant, douches,  ...). Het in februari 2015 door Eduard Schaepman, Alain Brossé en Jasper Bekkering opgerichte Tribes mikt op termijn op 26 vestigingen in België en 8 in Luxemburg.

De oprichters verdienden eerder hun sporen in de vastgoedsector bij onder meer Regus. In de vestiging in Brussel opent binnenkort ook een Tribes-café de deuren. Deze bar zal ook zonder lidmaatschap toegankelijk zijn.

In Nederland zijn al Tribes-vestigingen operationeel in Eindhoven, Rotterdam, Cappelle-aan-den-IJssel, Den Haag en Utrecht. Tribes Brussel is gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 279.

Meer info: http://www.tribes.be.

Meer sectornieuws

Agenda