Daikin opent nieuw trainingscenter in Waver

Installateurs, projectleiders, eindklanten en medewerkers kunnen sinds kort bij het nieuwe trainingscenter van Daikin Airconditioning Belgium N.V. (Waver) terecht. Dat biedt een volledig overzicht biedt van de klimaatregelings- en verwarmingsoplossingen van het merk.

Het nieuwe trainingscenter, zo'n 200 m² groot, beschikt over een theorieleslokaal en is toegerust met volledig operationele toestellen. Het complete Daikin-gamma wordt er tentoongesteld. In het opleidingscentrum worden doeltreffende product- en technische opleidingen aangeboden, gaande van trainingen gericht op de eerste installaties tot specifiekere training omtrent de bediening, de verschillende tools en dies meer. 

Vermits het om toestellen in bedrijf gaat, kan de trainer bewust fouten in de installaties inbouwen, die de installateurs vervolgens dienen op te lossen. De toestellen kunnen volledig gedemonteerd en opnieuw gemonteerd te worden. Via de trainingen blijft Daikin in nauw contact met de installateurs om nieuwe kennis over producten en diensten te delen. Op jaarbasis zullen er ruim 1.500 installateurs een training in het centrum volgen.

Het center zal ook voor andere doeleinden worden aangewend. Zo zal het dienen als showroom om de eindklanten en projectleiders met het hele Daikin-aanbod te laten kennis maken, maar ook de interne medewerkers horen tot de doelgroep.

Meer info: 010/23.72.23 of http://www.daikin.be.