Erga Omnes nieuwe speler in de beëdigde vastgoedexpertise

Vastgoedmakelaar Marc Roels stapt uit de makelaardij om zich volledig op de betrouwbare en beëdigde vastgoedexpertise toe te spitsen. Daartoe richtte hij Erga Omnes N.V. op, dat ook in de projectontwikkeling actief is.

Een van de projecten in portefeuille is 't Ruytjeshof met 22 luxe-appartementen in sfeervolle Belle Epoque-stijl op een prachtig hoekdomein langsheen de Kapellensteenweg te Kalmthout.

Roels was 17 jaar zaakvoerder van een makelaarskantoor in Heide-Kalmthout. Dat is inmiddels definitief overgedragen. Hij is tevens voorzitter van de Vastgoed Allliantie en vice-voorzitter van de Kamer van Vastgoedexperten (KAVEX).

Erga Omnes biedt zijn dienstverlening aan kandidaat-kopers van een woning of een appartement aan in de vorm van objectieve taxatierapporten met waardebepaling. Het bedrijf komt desgewenst ook tussenbeide bij de splitsing van vruchtgebruik en naakte eigendom van een vastgoed. Idem dito ingeval van verkoop van een eigendom op lijfrente, schenking van onroerend goed of het opmaken van een successieplanning.

Kortom, Erga Omnes richt zich tot iedereen die een objectieve bepaling van onroerend goed nodig heeft. Dat kunnen net zo goed eigenaars zijn die hun vastgoed zelf willen verkopen alsook banken, verzekeringsmaatschappijen, advocaten, bewindvoerders, accountants, notarissen, huisvestigingsmaatschappijen, ... die een voorkooprecht willen uitoefenen.

Orga Omnes heeft zijn kantoren te 2950 Kapellen, Heidestatiestraat-Noord. Telefoon: 0472/021.600. URL http://www.ergaomnes.be.