EMAsphere haalt 2 miljoen euro kapitaal op

EMAsphere N.V. (Marche-en-Famenne) heeft 2 miljoen euro opgehaald in het licht van zijn verdere ontwikkeling. De start-up biedt bedrijfsleiders on-line boordtabellen voor de opvolging van de financiële en operationele indicatoren die essentieel zijn bij het nemen van beslissingen. 

De bedrijfseigen en sectorgebonden gegevens worden automatisch gegenereerd door verschillende bronnen, waaronder het boekhoudsysteem. De verwerking van deze gegevens resulteert uiteindelijk in een duidelijke, snelle en interactieve weergave van de huidige en toekomstige KPI's en gezondheidsindicatoren.

EMAsphere haalt de gegevens rechtstreeks uit de bedrijfs-software, hoofdzakelijk uit het boekhoudsysteem, ongeacht het feit of die intern wordt gevoerd dan wel aan een accountantskantoor wordt uitbesteed. Daartoe beschikt het bedrijf over connectoren die met de meeste bestaande boekhoudpakketten koppelen. 

Bedoeling van EMAsphere is dit jaar zijn distributienetwerk verder uit te breiden door samenwerkingsverbanden op te zetten met onafhankelijke partners in België, Luxemburg, Zwitserland en Frankrijk. Het bedrijf haalde thans 2 miljoen euro aan verse fondsen op bij privé-beleggers.

Meer info: 078/07.74.51 of http://www.emasphere.com.