Van Werven neemt Limburg Grinding Services over

Van Werven België B.V.B.A., dat begin november vorig jaar van start ging met het sorteren van gemengde harde kunststoffen in Lanaken, heeft het jonge, aanpalende bedrijf Limburg Grinding Services B.V.B.A. overgenomen. Van Werven, met hoofdzetel in het Nederlandse Oldebroek, geeft zodoende uiting aan zijn strategie om zijn activiteiten in België uit te bouwen.

Het bedrijf had in België al een uitvalsbasis in Wijnegem. In 2006 begaf het bedrijf zich op het terrein van de recyclage van harde kunststoffen, afkomstig van containerparken en bouw- en renovatiebedrijven. Binnen de kunststof-recycling van de Van Werven-groep werken inmiddels tweehonderd personeelsleden die op jaarbasis 80.000 ton afgedankte kunststoffen in recyclaat omzetten.

Sinds de opstart van zijn activiteiten wist Van Werven zodoende reeds 350.000 ton aan secundaire grondstoffen bij de Europese kunststofindustrie in te zetten. Naast Nederland en België, heeft de onderneming ook een vestiging in Engeland. Van Werven werkt nauw samen met recycling-bedrijven in Ierland, Duitsland, Denemarken en Frankrijk. Het bedrijf wil in de komende vijf jaar bijkomende vestigingen in Europa openen.

Het overgenomen Limburg Grinding Services zet zijn activiteiten voortaan verder onder de naam Van Werven België B.V.B.A.

Meer info: 00-31/525.63.14.41 of http://www.vanwerven.nl.