Studentenorganisatie SINC reikt drie awards uit

SINC, de Antwerpse studentenorganisatie actief rond ondernemerschap, reikte onlangs drie prijzen uit. Dat gebeurde in samenwerking met Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en de stad Antwerpen. SINC is een nieuwe studentenorganisatie die bestaat uit studenten aan de Antwerpse universiteit en hogescholen. Met een uitgebreide activiteitenkalender bieden de initiatiefnemers hun medestudenten een frisse kijk op de wereld van het ondernemen. Dat doen ze door te informeren, inspireren en activeren.

De prijs voor meest beloftevolle studentenonderneming ging naar Taglayer. Dat is een innovatieve onderneming die websites aanpast aan de persoon die hem te zien krijgt.

De prijs voor meest beloftevolle studentenidee ging naar GrandEleganza, dat met schoenen voor vrouwen met een grote schoenmaat het gat in de markt lijkt te hebben gevonden.

Als laatste werd het concept NoodleBurger met de algemene SINC-prijs bekroond voor zijn speciale hamburgerbroodjes in noodle-vorm die Aziatische en westerse invloeden in één gerecht verwerken.