FCA en FIT organiseren “Flanders Cleantech Internationalisation Awards”

Flanders Cleantech Association (FCA) en Flanders Investment & Trade (FIT) organiseren, ter gelegenheid van het “VITO i-SUP2016-event, de “Flanders Cleantech Internationalisation Awards”. De wedstrijd gaat op zoek naar Vlaamse cleantech-KMO’s die met hun duurzame innovaties de meeste impact op duurzame ontwikkeling in het buitenland genereren.

De award onderscheidt drie categorieën: energie, materialen en chemie. De focus van de wedstrijd ligt voornamelijk op de internationale impact op het vlak van duurzaamheid, de internationale doorbraak van het cleantech-bedrijf en, ten slotte, de toekomstige groeimogelijkheden. Vlaamse cleantech-KMO’s met briljante exportprestaties kunnen tot 25 juni a.s. hun kandidatuur indienen. Vlaamse cleantech-KMO’s moeten dat voor 15 juni 2016 doen.

Deelname aan de award betekent aandacht van een gerenommeerde jury van cleantech-investeerders en opinieleiders alsook “exposure” op het “i-SUP2016-“evenement.

De Top 3-finalisten worden tijdens de “Flanders Ceantech Internationalisation Awards”-ceremonie op 16 oktober in het Antwerp Hilton bekend gemaakt.

Meer info: 03/295.22.71 of www.fca.be.

Meer sectornieuws

Agenda