SIG Air Handling opent afhaalpunt in Oostende

SIG Air Handling N.V. (Zaventem), het voormalige Air Trade Center Belgium, actief in de distributie van producten en systemen voor verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC), heeft in Oostende een nieuw afhaalpunt geopend. Het gaat om het tiende distributiepunt in België en het honderdste in Europa.

Via zijn distributiepunten stelt SIG Air Handling meer dan 4.000 producten onmiddellijk ter beschikking van de installateurs, bijvoorbeeld indien zij dringend nood aan hulpstukken hebben. Het gamma telt overigens meer dan 15.000 referenties. Bestellingen kunnen gegarandeerd binnen de 24 uur op de bouwplaats worden geleverd.

Dat SIG Air Handling op zoek is naar verdere Europese expansie, blijkt uit de overname van de HC-groep in september jongstleden, met vestigingen in Nederland en Groot-Brittannië, en de recente acquisities van Profant in Oostenrijk en Interland Techniek in Nederland.

Het nieuwe afhaalpunt van SIG Air Handling in België bevindt zich in het Ostend Stores Business Park te 8400 Oostende, Oudenburgsesteenweg 31 G9/G11. Telefoon: 059/23.67.02. Telefax: 059/23.31.49. URL: http://www.sigairhandling.com.

Meer sectornieuws

Agenda