ENGIE Electrabel lanceert webshop met smart-producten voor intelligente woning

ENGIE Electrabel lanceert samen met partner 50five (Zwolle) een webshop met smart-producten voor thuis. Bedoeling van beide partijen is mensen te inspireren door hen producten en diensten aan te bieden die hun huis op een eenvoudige manier comfortabeler maken.

ENGIE Electrabel stelde enkele maanden terug ENGIE Electrabel boxx voor, een digitaal brein in huis dat in real-time het energieverbruik en de verbruikskosten opvolgt en beheert. De verschillende toepassingen op boxx, zoals de geïntegreerde intelligente thermostaatfunctie en binnenkort ook de toepassing om het verbruik van zonnepanelen op te volgen, verhogen het comfort in de woning.

Met de nieuwe webshop gaat ENGIE Electrabel nog een stap verder. Het nutsbedrijf biedt voortaan alle innoverende geconnecteerde objecten aan die een hoger comfort in huis binnen bereik brengen.

Op de blog "Smart Home" kunnen mensen terecht voor tips en tricks rond intelligente technologie en comfort. Via het partnership met 50five, wil ENGIE Electrabel zich opwerken tot marktreferentie in het on-line aanbod van smart-producten voor thuisomgeving.

Meer info: http://www.engie.com.