ENGIE Electrabel lanceert PV-aanbod voor particulieren

ENGIE Electrabel pakt uit met een PV-aanbod voor particulieren. Opzet van het aanbod is tweeledig: enerzijds de ontwikkeling van nieuwe, goedkopere en rendabelere installaties, anderzijds een betrouwbare dienst voor de herstelling van bestaande installaties aanbieden.

Naargelang van het Gewest, halen PV-installaties een rendement van 17%. De huidige systemen hebben een terugverdientijd van 6 tot 8 jaar in Wallonië en Brussel, van 9 tot 10 jaar in Vlaanderen. Het zonnepanelenaanbod van ENGIE Electrabel richt zich zowel tot klanten als niet-klanten.

Voor nieuwe installaties werkt het nutsbedrijf samen met Sungevity als exclusieve partner in België. Sungevity is de derde speler in de VS en al aanwezig op de Duitse, Nederlandse en Britse markt.

ENGIE Electrabel begeleidt de klant gedurende de hele procedure en blijft, voor en na de installatie van de zonnepanelen, het aanspreekpunt. Dat geldt ook voor de herstelling van bestaande installaties, waar een netwerk van lokale partners werd ontwikkeld. Tegen eind dit jaar zal het in april gelanceerde boxx in real-time ook de elektriciteitsproductie van de zonnepanelen opvolgen.

ENGIE Electrabel ontwikkelt inmiddels ook een aangepast zonnepanelenaanbod voor KMO's en grote bedrijven.

Meer info: http://www.engie.com.