Superlarge opent in Zellik voor Europa unieke showroom

De tegelgroothandels Cedexsa N.V. (Brugge) en Vilvordit N.V. (Zellik), beide in handen van de familie Royaux, openen in Zellik een voor Europa unieke showroom die exclusief gewijd is aan het aanbod van de toonaangevende producenten van grootformaat-keramische tegels. Het gaat om de producten van de Italiaanse fabrikanten Ariostea ULTRA, Florim MAGNUM en Cotto D'Este KERLITE en het Spaanse Levanina TECHLAM.

Lijmfabrikant Kerakoll, dat voor de grootformaat-regels aangepaste lijmen produceert, treedt op als partner in dit verhaal.

Tot het aanbod, dat de initiatiefenmers onder de merknaam SUPERLARGE in de markt zetten, horen dunne keramische tegels van meer dan 1 bij 3 meter, niet dikker dan 6 millimeter in een quasi-perfecte weergave van marmer, natuursteen en beton of gietvloeren. De toonzaal is een belevingscentrum op zich dat door zijn grandeur opvalt. De showroom beslaat een totale oppervlakte van 550 m².

SUPERLARGE organiseert thematische opleidingen voor architecten en vloerders. In België wordt werk gemaakt van de uitbouw van een dealer-netwerk. De SUPERLARGE-showroom bevindt zich te 1731 Zellik, Zuiderlaan 12.

Meer info: 02/808.20.21 of http://www.superlarge.be.