Seal Jobs introduceert vernieuwend digitaal rekruteringsplatform

Start-up Seal Jobs N.V. (Antwerpen) lanceert een digitaal rekruteringsplatform dat werkzoekenden en werkgevers Tinder-gewjs met elkaar matcht. Vernieuwend is dat beide partijen onderling de samenwerking bezegelen zonder ook maar één bezoek aan een uitzendkantoor. De lancering volgt op een succesvolle kapitaalronde met de Vivaldi's Groep in juni jongstleden.

Via het Seal Jobs-platform kunnen werkgevers en werkzoekenden elkaar snel en makkelijk digitaal screenen. Is de interesse wederzijds, dan ontstaat er een match en kunnen ze met elkaar chatten of een videogesprek houden om elkaar beter te leren kennen. Als beide partijen het met elkaar eens worden over de voorwaarden, gaan ze over tot de "Seal The Deal" en wordt het contract met één druk op de knop gerealiseerd.

Seal Jobs focust op tijdelijke jobs, stages en studentenjobs in sectoren als horeca, retail tot cleaning en logistiek. Ook bedrijven uit andere sectoren betonen, naar verluidt, al interesse.

Seal Jobs biedt 24/7 een actieve payrolling service, een belangijke meerwaarde in sectoren met veel tijdelijke jobs. Het matchen tussen werkgever en werkzoekende is gratis. Seal Jobs maakt deel uit van Start it @kbc.

Meer info: 0479/96.87.32 of https://www.seal.jobs.