Sophos neemt Invincea over

IT- en databeveiligingsbedrijf Sophos (Abingdon, Oxfordshire) neemt Invincea, Inc. (Fairfax, Virginia) over. Invincea is een leverancier van de nieuwste generatie malware-bescherming. Het eindpoint-beveiligingsportfolio van het bedrijf is ontworpen om onbekende malware en geavanceerde aanvallen op te sporen en te voorkomen via de gepatenteerde deep learning-netwerkalgoritmes.

Door Invincea aan zijn portfolio toe te voegen, kan Sophos zijn klanten de allernieuwste bescherming bieden. Invincea is met name marktleider op het gebied van machine learning-opsporing van bedreigingen door de combinatie van hoge opsporingsaantallen en een minimum aan valse meldingen.

Invincea ging van start met innoveren van non-signature based-technologieën, waaronder machine learning, om organisaties tegen de meest geavanceerde vormen van cyber-aanvallen te beschermen. Paradepaardje van Invincea is "X by Invincea" dat een nieuwe generatie binnen de anti-virustechnologie vertegenwoordigt, op basis van deep learning en behavioural monitoring.

Meer info: 00-31/162.480.240 of http://www.sophos.com.