Basware verrijkt Basware Network met catalogus management tool

Basware lanceert Marketplace, een catalogus management tool, op het Basware Network. Marketplace versterkt de relatie tussen afnemer en leverancier omdat zowel de private als publieke sector wereldwijd toegang krijgen tot leverancierscontracten en tot beschikbare producten en diensten met een consumentaardige shopping-ervaring. Ook kunnen er direct orders bij leveranciers worden geplaatst.

Na het succes in het Verenigd Koninkrijk, met verschillende actieve gemeenschappen op het platform, breidt Marketplace naar andere landen uit om zodoende voor meer dan 1 miljoen bedrijven op het Basware-netwerk beschikbaar te worden, die daar reeds hun inkoopprocessen stroomlijnen en hun financiële supply chain beheren. Door het gebruik van hetzelfde intuïtieve platform voor purchase-to-pay (P2P) en order-to-cash (OCC) kunnen zowel kopers als hun leveranciers meer samen werken en wederzijds voordeel uit hun relaties halen, zo luidt het.

Op het Basware Network aangesloten leverancier kunnen via Marketplace makkelijk catalogusinformatie opladen. Ook klantspecifieke prijslijsten en kortingen kunnen er worden bijgehouden.

Meer info: 056/60.11.11 of http://www.basware.be.