KBC Securities schuift Bolero door naar KBC Bank

Beurshuis KBC Securities zet, na een grondige interne oefening, voortaan maximaal in op zakenbankactiviteiten, het bieden van oplossingen voor professionele klanten die op de professionele markten actief zijn. Het gaat dan meer bepaald om makelaardij (brokerage) en aandelen-research, equity capital markets, financial advisory en begeleiding van KBC-klanten bij fusies en overnames.

Een aantal activiteiten binnen KBC Securities (Bolero, Bolero Crowdfunding, Securities Services) worden daarom elders binnen KBC Bank ondergebracht. Bolero en Bolero Crowdfunding behouden hun merknaam, eigen platform en klantenportefeuilles maar maken vanaf 1 juli 2018 juridisch deel uit van divisie België en passen zo helemaal in het omni-channel kanaalaanbod van KBC Bank & Verzekeringen. Bolero-klanten krijgen zodoende uitzicht op een betere customer journey en extra opportuniteiten.

Bolero zelf kan dan weer zijn dienstverlening ter beschikking stellen van een ruimere klantengroep en gebruik maken van de distributiecapaciteit van KBC Bank & Verzekeringen. Het verwerkingsproces van effectenorders worden end-to-end gestroomlijnd en samen gebracht binnen de afdeling KBC Securities Services van KBC Bank.

Meer info: http://www.kbc.be