KPMG neemt nieuw hoofdkantoor in gebruik

KPMG België, gespecialiseerd in dienstverleningen inzake audit, consultancy en fiscaliteit, heeft op de luchthaven Brussel-Nationaal in Zaventem zijn nieuw hoofdkantoor betrokken. Ook het advocatenkantoor K law, dat een kostengroepering vormt met KPMG Belastingconsulenten, zal zijn intrek in het nieuwe pand op de luchthaven nemen. In januari verhuisde KPMG zijn Antwerpse kantoor naar de site Post X in Antwerpen-Berchem.

Het nieuwe gebouw, ontwikkeld door Codic, biedt in totaal zo'n 28.000 m² aan kantoorvloer, verspreid over tien verdiepingen. KPMG neemt hiervan ongeveer de helft in. Naast KPMG zullen ook enkele andere bedrijven, waaronder Microsoft, hun intrek in het nieuwe gebouw nemen.

De verhuizing gaat voor KPMG ook gepaard met een nieuwe manier van werken, waarin multidisciplinaire service teams op een efficiëntere manier kunnen samen werken in een aangepaste omgeving met de modernste technologie. Het nieuwe kantoor op Brussels Airport verkleint ook de ecologische voetafdruk van de bedrijfsadviseur. Het pand kreeg immers de BREEAM-certificatie "zeer goed".

Het nieuwe hoofdkantoor van KPMG bevindt zich te 1930 Zaventem, Luchthaven Brussel Nationaal 1K. Telefoon: 02/708.43.00. URL: http://www.kpmg.com.