Sophos pakt uit met Phish Threat Attack-simulatie en trainingsoplossingen

Sophos breidt de Phish Threat phishing-aanvalsimulator en trainingsoplossingen voor Europa en Azië uit. Met verbeterde dashboards en nieuwe analytics om het organisatierisico en de prestaties van medewerkers bij te houden, vereenvoudigt Phish Threat een belangrijk onderdeel van een beveiligingsstrategie van organisaties. Met de mogelijkheid om te kiezen uit hosting-locaties in Ierland, Duitsland of de Verenigde Staten, kunnen organisaties overal ter wereld nu toegang krijgen tot meertalige, interactieve beveiligingstrainingen vanuit Sophos Central, het security management-platform van het bedrijf.

Phish Threat stelt IT-managers in staat "kwetsbare" medewerkers te identificeren en relevante real world phishing e-mail simulaties vanuit Sophos Central aan te bieden. De templates en trainingen zijn beschikbaar in negen talen en worden voortdurend bijgewerkt. Wanneer fouten worden gemaakt, krijgen personen automatisch een corrigerende training.

Phish Threat biedt ook statistieken om het totale bedrijfsrisico en de beveiligingshouding op organisatie- en individueel niveau te volgen en te meten.

Meer info: 00-31/162.480.240 of http://www.sophos.com.