Huawei lanceert nieuwe oplossingen tijdens “Western Europe Partner Summit 2018”

Huawei pakte tijdens zijn “Western Europe Partner Summit 2018” in Amsterdam uit met een aantal nieuwe oplossingen. Zo lanceerde het bedrijf zijn Converged Flash Array OceanStor V5-oplossing. De technologie maakt gebruik van Huawei’s razendsnelle flash-architectuur met ingebouwde cloud- en AI-eigenschappen om klanten naar het nieuwe tijdperk van de gegevensopslag te begeleiden.

Ook nieuw is de Intent-Driven Cloud Campus-oplossing. Vermits campusnetwerken onder steeds grotere druk staan door een toenenemend aantal ongecontroleerde IoT-verbindingen en -toepassingen, is Huawei er sterk van overtuigd dat toekomstige campusnetwerken moeten evolueren naar intelligente, vereenvoudigde, geconvergeerde open en veilige platformen. Om dit te bewerkstelligen introduceert Huawei het concept van Intent-Driven Network, waarmee voorspelbare en geautomatiseerde oplossingen voor O&M kunnen worden aanboden alsook een real-time, gepersonaliseerde ervaring binnen een autonoom en geconvergeerd netwerk.

Met behulp van Huawei’s Cloud Campus kunnen bedrijven toekomstbestendige netwerken uitbouwen die automatisch diensten kunnen aanleveren, fouten kunnen detecteren, een voortdurend optimale gebruikerservaring kunnen waarborgen en op intelligente wijze bedreigingen voor het gehele netwerk kunnen detecteren én zich tegen zulke bedreigingen kunnen beschermen.

Bovendien heeft Huawei de R&D-vooruitgang voor nieuwe oplossingen in aanmerking genomen om de digitale en technologische transformatie verder te stimuleren. Het heeft daarvoor het OpenLab-onderzoeksplatform in het leven geroepen dat dienst doet als motor om partners bij hun bedrijfsontwikkeling te ondersteunen. Door middel van een voortdurende focus op technologische innovatie, streeft Huawei naar het bouwen van een duurzaam eco-systeem waarin alle partners kunnen gedijen. Het bedrijf zal in 2018 zijn expertise verder blijven ontwikkelen om een sterker eco-systeem uit te bouwen.