Viessmann koppelt zijn systemen met slimme thermostaat tado°

Viessmann, toonaangevend fabrikant van efficiënte verwarmings- en energie-oplossingen, koppelt zijn systemen met de slimme thermostaat- en smartphone-app van tado° (München). Slimme thermostaten kunnen de functies voor verwarming, koeling en warm water in huishoudens en bedrijfsgebouwen regelen.

De toenemende populariteit van slimme huizen en de geboden voordelen - gebruiksgemak door cloud-gebaseerde diensten en verbeterd energiebeheer en meer comfort door zelflerende mogelijkheden - drijven de toenemende vraag van de markt naar dergelijke intelligente apparaten aan. Met de eenvoudig te installeren tado° thermostaat- en smartphone-app kunnen Viessmann-klanten hun verwarmingsomgeving optimaliseren en geld op hun verwarmingskosten besparen.

Geavanceerde technologieën zoals locatiedetectie en integratie van weersvoorspellingen zorgen ervoor dat de slimme thermostaat zo efficiënt mogelijk kan verwarmen door automatisch de warmte te verminderen als er niemand thuis is, zich aan te passen aan het weer van buitenaf en de individuele kenmerken van het gebouw van de huiseigenaar te "leren".

Bovendien hebben klanten volledige controle over hun systeem en gedetailleerde rapporten, thuis in de zetel, op kantoor of op het strand.

Meer info: 02/712.06.60 of http://www.viessmann.com.