Basware voegt Smart PDF aan aanbod toe

Basware Belgium N.V. (Erembodegem) introduceert een nieuwe, slimmere manier om gegevens uit PDF-facturen automatisch en met bijna perfecte nauwkeurigheid te registreren. Basware's Smart PDF-service voor het vastleggen van facturen haalt gegevens gemakkelijk uit elke machine-readable PDF, waardoor een proces van automatische factuurautomatisering ontstaat. Leveranciers kunnen PDF-facturen vanuit hun ERP-systeem rechtstreeks e-mailen.

Basware verzorgt automatisch de dataherkomst van gegevens, de content-validatie en het augmentation-proces door gebruik te maken van een reeks verschillende technologieën, waaronder deterministische algortimes, machine learning en optische tekenherkenning. Het voordeel ten opzichte van OCR is een snellere verwerking en minder ruimte voor karakterinterpretatie die kan leiden tot factuuruitzonderingen en menselijke tussenkomst.

In gevallen waarbij de PDF niet machinaal leesbaar is, worden de facturen automatisch naar het OCR-proces geleid om 100% factuuraflevering te waarborgen.

Meer info: 053/60.11.11 of http://www.basware.be.