OKc peilt naar en ondersteunt well-being ondernemers

Samen met Josefien Degrande, studente aan VIVES, ontwikkelde strategisch- en HR-adviesbureau OKc B.V.B.A. (Kortrijk) een unieke vragenlijst die naar de well-being van ondernemers peilt. Dit jaar klokt het Wellbeing Ondernemers Percentage (WOP) af op een behoorlijk hoge 77,5%. Eén op de drie ondernemers (28%) zegt dat het opmerkelijk goed met hen gaat, maar één op de vijf (19%) scoort in het rood.

Markant is vast te stellen dat ondernemers uit hun ondernemerschap niet de voldoening halen die ze voor ogen hadden. Daarmee belanden ze in een vicieuze cirkel: ze nemen niet de tijd om uit te rusten en aan hun conditie te werken. Zelfs één op de tien ondernemers met groot geloof in zichzelf en te positief denken, belandt, zonder dit te beseffen, in een negatieve spiraal.

OKc neemt zich voor ondernemers te helpen dit tijdig in te zien zodat ze continu op zoek gaan naar het aanvullen van hun energiepeil op diverse vlakken. Sinds kort biedt Okc met Oranjo hen hiervoor een state-of-the-art methodiek aan. Via on-line coaching over een langere periode met dagelijkse tips, inzichten en oefeningen worden ondernemers op sleeptouw genomen om een levensstijl aan te nemen die hen duurzaam vervult met energie, passie en goesting.

Meer info: 0478/88.23.01 of http://www.okc.be.