Infinity Mobile lanceert met Shopitag nieuw e-commerce platform

Infinity Mobile N.V. (Nevele), gespecialiseerd in de creatie van chatbots en e-commerce, lanceert met Shopitag een e-commerce oplossing. Handelaars en bedrijven kunnen in Shopitag een on-line pop-up shop opzetten in minder dan een half uur, gekoppeld aan Facebook, Instagram en Messenger.

Naast KMO's, die weinig tijd en middelen hebben, mikt Shopitag ook op bekende merken en grotere bedrijven die meer willen doen rond conversational commerce. Dit sterk opkomende segment van e-commerce is bijzonder omdat de klant via chat, en binnenkort ook via voice, persoonlijk wordt geholpen. Het combineren van een pop-up shop met chat verhoogt de klantentevredenheid. Voorlopig maken een 400-tal bedrijven, waaronder Van der Valk, Panini en Brussels Airport, in negentien verschillende landen al gebruik van Shopitag.

Het platform vloeit voort uit de deelname van Infinity Mobile aan de fintech-accelerator van ING Bank. Het biedt een volledige SaaS-oplossing en vergt geen extra downloads of aanpassingen in de IT- en software-setup van de klant. Het wordt ook veilig gehost in de cloud.

Meer info: 04/602.100.39 of https://shopitag.com.

Meer sectornieuws

Agenda