Zes welpen, twee leeuwen

Woensdag 19 september staat met stip genoteerd in de agenda van de internationale ondernemer. Zes bedrijven staan dan in de schijnwerpers. In het bijzijn van honderden collega-ondernemers en FIT-experts worden twee van hen gekroond tot “Leeuw van de Export 2018”. Deze jaarlijkse traditie onderstreept het belang voor de Vlaamse economie en inspireert toekomstige welpen om hun internationale ambities kracht bij te zetten.

Een nieuw jaar, een nieuw record. Vlaanderen exporteerde voor 317 miljard euro aan goederen in 2017. Een stijging met 5% in vergelijking met recordjaar 2016. Meer en meer Vlaamse ondernemers zijn ware ambassadeurs van onze regio met absolute topproducten. Succesverhalen worden meer regel dan uitzondering. Uit die fijne keur nomineerde een vakjury van FIT zes exporteurs voor de “Leeuw van de Export”: Boplan, SCE en Tribù in de categorie “Bedrijven met max. 49 medewerkers” en beMatrix, Biobest en Manna Foods in de categorie “Bedrijven 50 of meer medewerkers”.

De uitreiking van de “Leeuw van de Export”, met aansluitend walking dinner en netwerking, vindt plaats in Kinepolis Event Center te Antwerpen.

Meer info: www.leeuwvandeexport.be.