SEAT en Noveto werken samen aan revolutionair audiosysteem

SEAT en het Israëlische Noveto Systems Ltd. tekenden een overeenkomst om te starten met het testen van een revolutionaire nieuwe audiotechnologie die de gebruikservaring aan boord van een auto naar nieuwe hoogtes stuwt. Het nieuwe systeem maakt het mogelijk om geluid rechtstreeks naar het gehoor van iedere individuele passagier te sturen, zodat het delen van een auto een persoonlijkere en comfortabelere ervaring wordt voor alle inzittenden.

Noveto, SEAT's partner voor dit project, zette de Sowlo-technologie op punt waarbij 3D-sensoren aan kleine luidsprekers worden gekoppeld om het geluid rechtstreeks naar de oren van een bepaalde passagier te kunnen sturen zonder dat de andere inzittenden dit horen. Het systeem kan heel precies de bewegingen volgen van de persoon die het geluid ontvangt.

Deze oplossing zou ouders die vooraan zitten in staat moeten stellen om naar hun muziekkeuze te luisteren terwijl de kinderen op de achterband naar hun eigen on-screen entertainment luisteren: allemaal op hetzelfde moment en zonder naar koptelefoons te hoeven teruggrijpen.

Meer info: 02/556.35.11 of http://www.seat.be