Community-platform WeWork zakt af naar België

Community-platform WeWork, internationaal toonaangevend in co-working kantoorruimtes, opent in het vierde kwartaal van volgend jaar in de Handelsstraat te Brussel een eerste locatie in België. Die zal meer dan duizend toekomstige leden kunnen opvangen.

De WeWork-community en -diensten, actief sinds 2010 vanuit New York, ondersteunen bedrijven, bedrijfsstichters en start-ups. Ze brengen ze met elkaar in contact, stimuleren creatief samen werken en helpen bij het groeien van hun netwerken.

Naast gedeelde en privé-kantoorruimtes, biedt WeWork zijn leden ook een verscheidenheid van werkplekvoorzieningen en evenementen aan.

WeWork-lidmaatschap voorziet in toegang tot het Internet, het schoonmaken van de werkruimte(s) en kantoormeubilair.

Op vandaag telt WeWork meer dan 60.000 leden in Europa, met locaties in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Nederland, Frankrijk en Spanje. Wereldwijd telt de organisatie inmiddels meer dan 268.000 leden op 287 locaties in 23 landen en 74 steden.

WeWork Companies (International) B.V. (Amsterdam) richtte in België alvast een filiaal op. WeWork Belgium B.V.B.A is gevestigd te 1000 Brussel, Havenlaan 86C/204.

Meer info: http://www.wework.com.