Jean-Christophe Van Dycke moet strategie uitstippelen bij VeroTech

Het Leuvense engineering- en consultancy-bedrijf VeroTech heeft Jean-Christophe Van Dycke binnengehaald als strategy & business development director. Van Dycke komt aan het hoofd te staan van het business development team en zal ook zetelen in het directiecomité. Samen met oprichters Veronique Van de Kerckhove en Gert Rülle moet Van Dycke een groeiplan uittekenen voor VeroTech.

Het bedrijf wil de komende drie jaar in omvang verdrievoudigen door in te zetten op diversificatie, zowel op vlak van regio's (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), sectoren (transport, elektronica, telecom, energie) als expertise (R&D) via verschillende leveringsvormen (als expert on-demand, dedicated team en workpackage).

VeroTech werd in 2014 door Trends verkozen tot "Starter van het Jaar" en in 2017 uitgeroepen tot "Trends Gazelle". Daarnaast werd het consultancy-bedrijf door Deloitte in 2016 en 2017 geselecteerd als Fast 50 Technology-bedrijf. Om de groei-ambities te ondersteunen zal VeroTech volgend jaar 50 nieuwe R&D-consultants aanwerven.