GAB herintroduceert McGregor op de Belgische markt

Modedistributiebedrijf GAB (Ternat) neemt de herintroductie van het overstag gegane McGregor in de Belgische markt op zich. Dat gebeurt in het najaar van 2019, na een grootscheepse re-branding en met een volledig nieuw collectiebeeld. De nieuwe webshop wordt al eerder in het voorjaar galanceerd, gevolgd door eigen winkels, franchise-winkels en een netwerk van samenwerkende retail-partners in het najaar.

Het merk McGregor verdween uit de markt nadat het in 2016 en 2017 twee keer onderdeel was van een groepsfaillissement: eerst van McGregor Fashion Group en daarna van Doniger Fashion B.V.

De nieuwe investeerders achter McGregor kochten de merkenrechten terug toen bleek dat er geen sprake meer was van een doorstart, maar bekend werd dat alle onderdelen van Doniger B.V. werden geliquideerd.

Nieuwe investeerders in het nieuwe McGregor zijn Fred Gehring en Ludo Onnink, samen met DM Equity Partners, het investeringsfonds van keukenondernemer Ben Mandemakers en voormalig bankier Rob ten Heggeler. Gehring en Onnink waren van 1997 tot 2016 respectievelijk ceo en coo van Tommy Hilfiger. In eerste instantie van de Europese divisie, later wereldwijd. Ook Alain Broekaert, topman van GAB, is partner in het nieuwe McGregor.

Meer info: 02/456.17.40 of https://www.gab.eu.