Nieuwe overname voor UnifiedPost

Fintech-bedrijf UnifiedPost N.V. (Terhulpen), dat in een recent verleden CCM-platformontwikkelaar Inventive Designers N.V. (Antwerpen) en ADM Solutions B.V.B.A. (Gent) overnam, rijgt nu ook Leleu Document Services N.V. (Brussegem) aan zijn overnamegordel. Dat trad in de voorbije vijftien jaar op als één van zijn invoice printing- en mailing-partners.

Met de acquisitie versterkt UnifiedPost zijn greep over een deel van zijn document printing- en postdistributiediensten.

UnifiedPost Group heeft de ambitie zich op te werken tot voorkeursleverancier van een platform dat de financiële B2B(2C) waardenketen digitaliseert, met name op het vlak van transactionele documentstromen, klant/leverancier-interacties, betalingen en dies meer.

In april 2018 haalde UnifiedPost 25 miljoen euro op bij Participatiemaatschappij Vlaanderen, de Federale Participatie- en Investeringsmaatschappij (FPIM), een Amerikaans investeringfonds en een internationale mix van privaat investeerders ter ondersteuning van zijn Europese groei-ambities.

Meer info: 02/634.06.28 of http://www.unifiedpost.com.