Betcenter neemt Belgische Tipwin-kantoren over

Na een eerdere reeks overnames, versterkt Betcenter Group N.V. (Hasselt) opnieuw zijn marktpositie met de overname van zeven Belgische Tipwin-kantoren. De specialist in sportweddenschappen komt aldus aardig in de buurt van zijn streefdoel om tegen 2020 honderd eigen wedkantoren uit te baten.

Op 2 januari 2019 nam Betcenter Group Sonka B.V.B.A. (Brussel) over, dat onder de merknaam Tipwin zeven wedkantoren in ons land uitbaatte. Betcenter zal de wedkantoren - in Leuven, Brussel, Antwerpen en Luik - renoveren en binnen zijn "Next Generation"-concept integreren.

Betcenter investeert 3,5 miljoen euro in de ombouw van de Tipwin-kantoren naar het Betcenter-concept.

In 2017 nam Betcenter nog Sadea B.V.B.A. (Hasselt) en Alta 9 B.V.B.A. (Hasselt) over, in 2018 de Belgische tak van Mybet (Saint-Nicolas). Die waren goed voor een quasi-verdubbeling van de omzet in de voorbije twee jaar.

Betcenter Group N.V., het voormalige BC Wetten Beteiligungs GmbH, is sinds 2005 actief op de Belgische markt. Met negentig wedkantoren - in eigen beheer of via franchise-houders - is het één van de grootste aanbieders van sportweddenschappen in België, zowel retail als on-line.

Vandaag telt Betcenter nagenoeg 150 voltijdse eigen medewerkers. Het bedrijf draait een omzet van ruim 125 miljoen euro.

Meer info: 011/91.11.11 of https://www.betcenter.be.