Legrand stelt nieuw schakelmateriaal voor met of zonder connectiviteit

Legrand Group Belgium N.V. (Diegem), specialist in elektrische en digitale infrastructuur voor zowel de residentiële als tertiaire markt, introduceert een nieuw gamma schakelmateriaal. Naast de geconnecteerde oplossingen van "Valena Next with Netatmo" kan ook gekozen worden voor het klassieke schakelmateriaal "Valena Next" of voor een combinatie van beide oplossingen.

"Valena Next with Netatmo" maakt van elke klassieke elektriciteitsinstallatie in de woning een geconnecteerde installatie, zonder dat daarvoor de bestaande bekabeling moet vervangen worden. Er is ook geen extra software nodig.

Het is een flexibel systeem waarbij het mogelijk is om bedieningen te verplaatsen wanneer bijvoorbeeld de gezinssituatie verandert. Ook het klassieke schakelmateriaal "Valena Next" zorgt, dankzij de strakke vormgeving van de afdekplaten en de monochrome uitvoering in wit, aluminium of zwart, voor een meerwaarde in de hedendaagse woning.

Naast de klassieke kleuren brengt Legrand ook nog vijf andere uitvoeringen op de markt, telkens combinaties van de kleuren wit, zwart en aluminium met een boord in chroom, koper of roze goud.

Meer info: 02/701.17.11 of http://www.legrand.com.